注意:此页面搜索的是所有试题
大学英语(C)252
The latest study shows that going for a long-distance run every day at a specific time does good to both one’s mental and physical health.
A、最新研究显示每天定时进行长距离的跑步锻炼有助于身心健康。
B、最新研究显示每天长距离跑步有助于身心健康。
C、最后的学习显示每天定时进行长距离的跑步锻炼有助于身心健康。
With reference to your advertisement in China Daily of June 3 for a project manager, I wish to apply for the position in your firm.
A、从六月三日中国日报上广告栏得知贵公司招聘一名项目经理,我希望申请贵公司这一 职位。
B、中国日报在六月三日刊登的广告参考了项目经理的意见,我也想刊登广告。
C、我希望申请中国日报的项目经理,希望你参考一下我的广告。
If any friend happens to drop in while I’m away for business, have him make a call to me.
A、如果我出差的时候正好有朋友来访,让他给我制作一个电话。
B、如果我出差的时候发生滑倒的事,就让他给我打个电话。
C、如果我出差的时候正好有朋友来访,就让他给我打个电话。
It is believed that it is more important for those who are worn with age to take part in exercise.
A、它被相信更重要的事就是让年老体衰的人参加锻炼。
B、据信年老体衰的老年人参加锻炼更为重要。
C、据信通过参加锻炼来防止年老体衰是更重要的。
A new kind of cell phone, cheap, small and light, is attracting more and more attention.
A、造价低,体积小,重量轻的新型手机可以吸引人们的注意。
B、一种新型的手机正在引起人们越来越多的注意——它造价低,体积小,重量轻。
C、新型的手机便宜轻巧又能吸引人们更多的关注。
Wherever we go, we should show our great respect to those who seem to be different from us.
A、无论走到哪里,我们都应该尊重那些似乎和我们不一样的人。
B、无论走到哪里,我们都应该尊重那些人,因为他们似乎和我们不一样。
C、无论走到哪里,我们都应该尊重那些人,因为我们似乎和他们不一样。
Teamwork is more than just simply to work in a team; it involves a spirit of cooperation.
A、团队工作多余在一个队伍的工作,它涉及到合作的精神。
B、团队协作涉及到一种合作的精神,它并不仅仅只是简单地在一个团队里工作。
C、因为涉及到合作的精神,所以团队工作就要求到团队里工作。
The new project aims to develop our service skills, which is believed to have a great impact on our company’s brand.
A、新项目旨在提高我们的服务技能,因为这对公司品牌会产生重要的影响。
B、新项目旨在提高服务技能的同时不会对公司的品牌造成重要影响。
C、新项目旨在改善我们的服务技能,提高我们的公司品牌。
Questions are based on the following passage.
Shlander is a man from space. He thinks the people and things on the earth are very strange. He is now writing a letter to his friend at home. Here is part of his letter. Read it and answer the questions. Now I am in a strange world. It is very nice. There are many new things here. There are many earth monsters here, too. The earth monsters look very funny. They have just one head, two arms and two legs. They have thin black strings on their heads. Some earth monsters have brown or yellow strings. The earth monsters have a hole in their face. Every day, they put nice things and balls from the trees into the hole. They put water into the hole, too. The earth monsters do not walk very fast. They move from place to pace in tin boxes. At night, the earth monsters like to look at a square window box. This box has very small earth monsters in it.
1、1.Shlander thinks the people and things on the earth are very _____.
A、strange
B、nice
C、different
D、beautiful
正确答案:A
2、2.Shlander thinks man on the earth is _____.
A、a monkey
B、a earth monster
C、a tin box
D、a strange world
正确答案:B
3、3. The earth monster doesn’t have _____.
A、heads, arms and legs
B、brown or yellow strings on its head
C、a hole on its face
D、a swing on its body
正确答案:A
4、4. The earth monsters don’t put _____ on their holes.
A、nice things
B、balls
C、fire
D、water
正确答案:C
5、5. The square window box is _____.
A、a car or a bus
B、a very small earth monster
C、a TV set
D、a radio
正确答案:C
People in the United States honor their parents with two special days: Mother’s Day, on the second Sunday in May, and Father’s Day, on the third Sunday in June.
Mother’s Day was proclaimed (宣布) a day for national observance by President Woodrow Wilson in 1915. Anna Jarvis from Grafton, West Virginia, had started the idea to have a day to honor mothers. She was the one who chose the second Sunday in May and also began the custom of wearing a carnation.
In 1909, Mrs. Dodd from Spokane, Washington, thought of the idea of a day to honor fathers. She wanted to honor her own father, William Smart. After her mother died, he had the responsibility of raising a family of five sons and a daughter. In 1910, the first Father’s Day was observed in Spokane. Senator Margaret Chase Smith helped to establish Father’s Day as a national commemorative day.
These days are set aside to show love and respect for parents. They raise their children and educate them to be responsible citizens. They give love and care.
These two special days are celebrated in many different ways. On Mother’s Day people wear carnations. A red one symbolizes a living mother. A white one shows that the mother is dead. Many people attend religious services to honor parents. It is also a day when people whose parents are dead visit the cemetery. On these days families get together at home, as well as in restaurants. They often have outdoor barbecues for Father’s Day. These are days of fun and good feelings and memories.
1、1. According to the passage, which of the following about the second Sunday in May is NOT true?
A、It is a day to show love to mothers.
B、It is a day to wear carnations.
C、It is a day for people to have outdoor barbecues.
D、It is a day for many people to attend religious services.
正确答案:C
2、2. Which is the correct time order in while the following events happened?
a. The first Father’s Day was observed.
b. Mother’s Day was proclaimed a day for national observance.
c. Father’s Day became a day for national observance.
d. The idea of honoring fathers was brought up.
A、a b c d
B、d a b c
C、b a c d
D、d a c b
正确答案:B
3、3. Who plays the most important role in Father’s Day becoming a national commemorative day?
A、Mrs. Dodd
B、Woodrow Wilson
C、Anna Jarvis
D、Margaret Chase Smith
正确答案:D
4、4. From the passage, we know in the U.S. _____.
A、one should wear a red carnation if one’s mother pass away
B、on Mother’s Day, families often go out to have barbecues
C、on Father’s Day, people often stay at home to celebrate the special day
D、the purpose to have these two special days is to show love to parents
正确答案:D
5、10. The author’s purpose of writing this passage is to _____.
A、call on people to love and respect their parents
B、tell the difference between Mother’s Day and Father’s Day
C、tell the difference between Mother’s Day and Father’s Day
D、show how important fathers and mothers are
正确答案:C
Letter One
Dear Editor (编辑),
After I finish my homework, I often go online and chat with my friends. Sometimes I play Internet games. But my parents hate to see me playing games on the computer. Maybe they have heard too much news about how Internet games harm children. Once I went to a net bar to play games after school. But I told my parents that I was playing basketball at school. I said so because I didn’t want to make them unhappy. I feel bad about it. However, I need to rest for a while by playing computer games after studying for a long time. I really want my parents to understand that. Do foreign parents do the same to their children? Please help me.
Li Ping
Letter Two
Dear Li Ping,
I think it’s not strange for parents to keep their children away from anything bad. Foreign parents will do the same as your parents! They may not let their children watch TV for too long a time, or like your parents, they don’t want their children to play computer games.
Talk to your parents and be honest to them, I think. Tell them what you are doing and why you are doing so to make them understand you. It’s never good to do things behind your parents’ backs. They aren’t fools as you think sometimes! Our parents seem to know what is the best for us. Remember: to be honest is the best way.
Good luck!
1、1. From the passage we can learn that Li Ping often _____.
A、talks to his friends on the Internet
B、plays computer games at home
C、plays basketball after school
D、finishes his homework before going home
正确答案:A
2、2. The boy goes online _____.
A、to read some news
B、just to find some friends
C、to show that he hates study
D、just to have a rest
正确答案:D
3、3. What does Li Ping feel about lying to his parents?
A、He feels OK.
B、He feels bad.
C、He feels guilty.
D、He feels desperate.
正确答案:B
4、4. The underlined sentence in Letter Two means _____ .
A、You should tell your parents what you do
B、You must do everything in front of your parents
C、You must always listen to your parents carefully
D、You should not do anything to make your parents worry about you
正确答案:A
5、5. The editor thinks _____.
A、children should play computer games secretly
B、playing computer games is not so harmful to children’s studies
C、children should be honest and try to make their parents understand them
D、foreign parents don’t care for their children as much as Chinese parents do
正确答案:C
I’ve loved my mother’s desk since I was just tall enough to see above the top of it as mother sat doing letters. Standing by her chair, looking at the ink bottle, pens, and white paper, I decided that the act of writing must be the more wonderful thing in the world.
Years later, during her final illness, mother kept different things for my sister and brother. “But the desk,” she’d said again, “it’s for Elizabeth. ”
I never saw her angry, never saw her cry. I knew she loved me; she showed it in action. But as a young girl, I wanted heart-to-heart talks between mother and daughter.
They never happened. And a gulf opened between us. I was “too emotional(易动感情的)”. But she lived “on the surface(表面)”.
As years passed I had my own family. I loved my mother and thanked her for our happy family. I wrote to her in careful words and asked her to let me know in any way she chose that she did forgive(原谅) me.
I posted the letter and waited for her answer. None came.
My hope turned to disappointment(失望), then little interest and, finally, peace— it seemed that nothing happened. I couldn’t be sure that the letter had even got to mother. I only knew that I had written it, and I could stop trying to make her into someone she was not.
Now the present of her desk told, as she’d never been able to, that she was pleased that writing was my chosen work. I cleaned the desk carefully and found some papers inside —a photo of my father and a one-page letter, folded(折叠) and refolded many times.
Give me an answer, my letter asks, in any way you choose. Mother, you always chose the act that speaks louder than words.
1、1. The writer began to love her mother’s desk _____.
A、after mother died
B、before she became a writer
C、when she was a child
D、when mother gave it to her
正确答案:C
2、2. The passage shows that _____.
A、mother was cold on the surface but kind in her heart to her daughter
B、mother was too serious about everything her daughter had done
C、mother cared much about her daughter in words
D、mother wrote to her daughter in careful words
正确答案:A
3、3. The word “gulf” in the passage means _____.
A、deep understanding between the old and the young
B、different ideas between the mother and the daughter
C、free talks between mother and daughter
D、part of the sea going far in land
正确答案:B
4、4. What did mother do with her daughter’s letter asking forgiveness?
A、She had never received the letter.
B、For years, she often talked about the letter.
C、She didn’t forgive her daughter at all in all her life.
D、She read the letter again and again till she died.
正确答案:D
5、5. What’s the best title of the passage?
A、My letter to Mother
B、Mother and Children
C、My mother’s Desk
D、Talks between Mother and Me
正确答案:C
Don’t forget to attend the evening class this evening!
—— _____
A、I can’t.
B、I won’t.
C、I don’t.
D、I will.
Do you mind my smoking here?
—— _____
A、No, thanks.
B、Sorry, but I do.
C、Yes, I don’t.
D、Good idea.
The visitors decided to stay in our city for _____ two days as they wanted to have a look around.
A、other
B、the other
C、another
D、other’s
A、最新研究显示每天定时进行长距离的跑步锻炼有助于身心健康。
B、最新研究显示每天长距离跑步有助于身心健康。
C、最后的学习显示每天定时进行长距离的跑步锻炼有助于身心健康。
With reference to your advertisement in China Daily of June 3 for a project manager, I wish to apply for the position in your firm.
A、从六月三日中国日报上广告栏得知贵公司招聘一名项目经理,我希望申请贵公司这一 职位。
B、中国日报在六月三日刊登的广告参考了项目经理的意见,我也想刊登广告。
C、我希望申请中国日报的项目经理,希望你参考一下我的广告。
If any friend happens to drop in while I’m away for business, have him make a call to me.
A、如果我出差的时候正好有朋友来访,让他给我制作一个电话。
B、如果我出差的时候发生滑倒的事,就让他给我打个电话。
C、如果我出差的时候正好有朋友来访,就让他给我打个电话。
It is believed that it is more important for those who are worn with age to take part in exercise.
A、它被相信更重要的事就是让年老体衰的人参加锻炼。
B、据信年老体衰的老年人参加锻炼更为重要。
C、据信通过参加锻炼来防止年老体衰是更重要的。
A new kind of cell phone, cheap, small and light, is attracting more and more attention.
A、造价低,体积小,重量轻的新型手机可以吸引人们的注意。
B、一种新型的手机正在引起人们越来越多的注意——它造价低,体积小,重量轻。
C、新型的手机便宜轻巧又能吸引人们更多的关注。
Wherever we go, we should show our great respect to those who seem to be different from us.
A、无论走到哪里,我们都应该尊重那些似乎和我们不一样的人。
B、无论走到哪里,我们都应该尊重那些人,因为他们似乎和我们不一样。
C、无论走到哪里,我们都应该尊重那些人,因为我们似乎和他们不一样。
Teamwork is more than just simply to work in a team; it involves a spirit of cooperation.
A、团队工作多余在一个队伍的工作,它涉及到合作的精神。
B、团队协作涉及到一种合作的精神,它并不仅仅只是简单地在一个团队里工作。
C、因为涉及到合作的精神,所以团队工作就要求到团队里工作。
The new project aims to develop our service skills, which is believed to have a great impact on our company’s brand.
A、新项目旨在提高我们的服务技能,因为这对公司品牌会产生重要的影响。
B、新项目旨在提高服务技能的同时不会对公司的品牌造成重要影响。
C、新项目旨在改善我们的服务技能,提高我们的公司品牌。
Questions are based on the following passage.
Shlander is a man from space. He thinks the people and things on the earth are very strange. He is now writing a letter to his friend at home. Here is part of his letter. Read it and answer the questions. Now I am in a strange world. It is very nice. There are many new things here. There are many earth monsters here, too. The earth monsters look very funny. They have just one head, two arms and two legs. They have thin black strings on their heads. Some earth monsters have brown or yellow strings. The earth monsters have a hole in their face. Every day, they put nice things and balls from the trees into the hole. They put water into the hole, too. The earth monsters do not walk very fast. They move from place to pace in tin boxes. At night, the earth monsters like to look at a square window box. This box has very small earth monsters in it.
1、1.Shlander thinks the people and things on the earth are very _____.
A、strange
B、nice
C、different
D、beautiful
正确答案:A
2、2.Shlander thinks man on the earth is _____.
A、a monkey
B、a earth monster
C、a tin box
D、a strange world
正确答案:B
3、3. The earth monster doesn’t have _____.
A、heads, arms and legs
B、brown or yellow strings on its head
C、a hole on its face
D、a swing on its body
正确答案:A
4、4. The earth monsters don’t put _____ on their holes.
A、nice things
B、balls
C、fire
D、water
正确答案:C
5、5. The square window box is _____.
A、a car or a bus
B、a very small earth monster
C、a TV set
D、a radio
正确答案:C
People in the United States honor their parents with two special days: Mother’s Day, on the second Sunday in May, and Father’s Day, on the third Sunday in June.
Mother’s Day was proclaimed (宣布) a day for national observance by President Woodrow Wilson in 1915. Anna Jarvis from Grafton, West Virginia, had started the idea to have a day to honor mothers. She was the one who chose the second Sunday in May and also began the custom of wearing a carnation.
In 1909, Mrs. Dodd from Spokane, Washington, thought of the idea of a day to honor fathers. She wanted to honor her own father, William Smart. After her mother died, he had the responsibility of raising a family of five sons and a daughter. In 1910, the first Father’s Day was observed in Spokane. Senator Margaret Chase Smith helped to establish Father’s Day as a national commemorative day.
These days are set aside to show love and respect for parents. They raise their children and educate them to be responsible citizens. They give love and care.
These two special days are celebrated in many different ways. On Mother’s Day people wear carnations. A red one symbolizes a living mother. A white one shows that the mother is dead. Many people attend religious services to honor parents. It is also a day when people whose parents are dead visit the cemetery. On these days families get together at home, as well as in restaurants. They often have outdoor barbecues for Father’s Day. These are days of fun and good feelings and memories.
1、1. According to the passage, which of the following about the second Sunday in May is NOT true?
A、It is a day to show love to mothers.
B、It is a day to wear carnations.
C、It is a day for people to have outdoor barbecues.
D、It is a day for many people to attend religious services.
正确答案:C
2、2. Which is the correct time order in while the following events happened?
a. The first Father’s Day was observed.
b. Mother’s Day was proclaimed a day for national observance.
c. Father’s Day became a day for national observance.
d. The idea of honoring fathers was brought up.
A、a b c d
B、d a b c
C、b a c d
D、d a c b
正确答案:B
3、3. Who plays the most important role in Father’s Day becoming a national commemorative day?
A、Mrs. Dodd
B、Woodrow Wilson
C、Anna Jarvis
D、Margaret Chase Smith
正确答案:D
4、4. From the passage, we know in the U.S. _____.
A、one should wear a red carnation if one’s mother pass away
B、on Mother’s Day, families often go out to have barbecues
C、on Father’s Day, people often stay at home to celebrate the special day
D、the purpose to have these two special days is to show love to parents
正确答案:D
5、10. The author’s purpose of writing this passage is to _____.
A、call on people to love and respect their parents
B、tell the difference between Mother’s Day and Father’s Day
C、tell the difference between Mother’s Day and Father’s Day
D、show how important fathers and mothers are
正确答案:C
Letter One
Dear Editor (编辑),
After I finish my homework, I often go online and chat with my friends. Sometimes I play Internet games. But my parents hate to see me playing games on the computer. Maybe they have heard too much news about how Internet games harm children. Once I went to a net bar to play games after school. But I told my parents that I was playing basketball at school. I said so because I didn’t want to make them unhappy. I feel bad about it. However, I need to rest for a while by playing computer games after studying for a long time. I really want my parents to understand that. Do foreign parents do the same to their children? Please help me.
Li Ping
Letter Two
Dear Li Ping,
I think it’s not strange for parents to keep their children away from anything bad. Foreign parents will do the same as your parents! They may not let their children watch TV for too long a time, or like your parents, they don’t want their children to play computer games.
Talk to your parents and be honest to them, I think. Tell them what you are doing and why you are doing so to make them understand you. It’s never good to do things behind your parents’ backs. They aren’t fools as you think sometimes! Our parents seem to know what is the best for us. Remember: to be honest is the best way.
Good luck!
1、1. From the passage we can learn that Li Ping often _____.
A、talks to his friends on the Internet
B、plays computer games at home
C、plays basketball after school
D、finishes his homework before going home
正确答案:A
2、2. The boy goes online _____.
A、to read some news
B、just to find some friends
C、to show that he hates study
D、just to have a rest
正确答案:D
3、3. What does Li Ping feel about lying to his parents?
A、He feels OK.
B、He feels bad.
C、He feels guilty.
D、He feels desperate.
正确答案:B
4、4. The underlined sentence in Letter Two means _____ .
A、You should tell your parents what you do
B、You must do everything in front of your parents
C、You must always listen to your parents carefully
D、You should not do anything to make your parents worry about you
正确答案:A
5、5. The editor thinks _____.
A、children should play computer games secretly
B、playing computer games is not so harmful to children’s studies
C、children should be honest and try to make their parents understand them
D、foreign parents don’t care for their children as much as Chinese parents do
正确答案:C
I’ve loved my mother’s desk since I was just tall enough to see above the top of it as mother sat doing letters. Standing by her chair, looking at the ink bottle, pens, and white paper, I decided that the act of writing must be the more wonderful thing in the world.
Years later, during her final illness, mother kept different things for my sister and brother. “But the desk,” she’d said again, “it’s for Elizabeth. ”
I never saw her angry, never saw her cry. I knew she loved me; she showed it in action. But as a young girl, I wanted heart-to-heart talks between mother and daughter.
They never happened. And a gulf opened between us. I was “too emotional(易动感情的)”. But she lived “on the surface(表面)”.
As years passed I had my own family. I loved my mother and thanked her for our happy family. I wrote to her in careful words and asked her to let me know in any way she chose that she did forgive(原谅) me.
I posted the letter and waited for her answer. None came.
My hope turned to disappointment(失望), then little interest and, finally, peace— it seemed that nothing happened. I couldn’t be sure that the letter had even got to mother. I only knew that I had written it, and I could stop trying to make her into someone she was not.
Now the present of her desk told, as she’d never been able to, that she was pleased that writing was my chosen work. I cleaned the desk carefully and found some papers inside —a photo of my father and a one-page letter, folded(折叠) and refolded many times.
Give me an answer, my letter asks, in any way you choose. Mother, you always chose the act that speaks louder than words.
1、1. The writer began to love her mother’s desk _____.
A、after mother died
B、before she became a writer
C、when she was a child
D、when mother gave it to her
正确答案:C
2、2. The passage shows that _____.
A、mother was cold on the surface but kind in her heart to her daughter
B、mother was too serious about everything her daughter had done
C、mother cared much about her daughter in words
D、mother wrote to her daughter in careful words
正确答案:A
3、3. The word “gulf” in the passage means _____.
A、deep understanding between the old and the young
B、different ideas between the mother and the daughter
C、free talks between mother and daughter
D、part of the sea going far in land
正确答案:B
4、4. What did mother do with her daughter’s letter asking forgiveness?
A、She had never received the letter.
B、For years, she often talked about the letter.
C、She didn’t forgive her daughter at all in all her life.
D、She read the letter again and again till she died.
正确答案:D
5、5. What’s the best title of the passage?
A、My letter to Mother
B、Mother and Children
C、My mother’s Desk
D、Talks between Mother and Me
正确答案:C
Don’t forget to attend the evening class this evening!
—— _____
A、I can’t.
B、I won’t.
C、I don’t.
D、I will.
Do you mind my smoking here?
—— _____
A、No, thanks.
B、Sorry, but I do.
C、Yes, I don’t.
D、Good idea.
The visitors decided to stay in our city for _____ two days as they wanted to have a look around.
A、other
B、the other
C、another
D、other’s